RS-Feva Viderekommende

Påmeldingsskjema finnes HER

Viderekommende gruppen i RS-Feva har fokus på hvordan man seiler båten bedre og raskere. Denne gruppen passer både for de som har deltat på nybegynnerkurs i RS-Feva og de som kommer fra rett fra Optimist og er klar for en ny utfordring. Det vil i denne gruppen brukes mange regattaelementer i treningen for å forberede og motivere seilerne for regattadeltagelse.

Det vil i denne gruppen forventes at seilerne selv tar ansvar for å danne stabile makkerpar og deltar på arrangementer utenom de ordinære treningene.

Det er bare mulig å leie båt av foreningen i to sesonger,

Organisering av kurset:

• Gruppen består av maksimalt 20 seilere (10 båter) og to trenere
  • Alle trenerne til Trondhjems seilforening har politiattest
  • Det vil på kurset bli valgt en foreldrekontakt blant foreldrene, denne personen vil være kontaktleddet mellom styret i jollegruppa og foreldrene
  • Da dette er den mest erfarne RS-Fevagruppen vil det også velges en klassekaptein for RS-Feva. Klassekapteinen sitter i styret i jollegruppa.
    (Klassekapteinen kan også være foreldrekontakt)