Mannskapsbørsen

Har du lyst til å seile men mangler båt, eller har du båt men mangler mannskap?

Da har du kommet til riktig sted, legg inn en kommentar under så får du spredt ordet!

32 innlegg til Mannskapsbørsen

1. Hi! My name Is Santiago Solda. I am from Argentina, I will stay un Trondheim till sunday morning. I have a sailboat (30 feet) in Buenos Aires, and I am member of the Avellaneda Yacht Club in the Río de la Plata river.
    I would like to meet sailors from Trondheim to talk and let some gifts from my club. If it is possible to Saúl tomorrow, great! But if someone has time to have a conversation, I would like to meet them.
    Thanks,
    I don’t have telephone connection, only watsapp. My number Is +5491141784277

Thanks,
    Santiago

2. Hei!

Dersom noen har behov for et par ekstra hender stiller jeg opp. Jeg har seilt noe før hvor jeg har blitt satt til ulike oppgaver (sist jeg seilet fikk jeg ansvar for lensetaklene på en rainbow 42). Ellers har seilt litt med en kompis som eier en albin (24 fot). Jeg mener jeg lærer fort også syntes jeg det er supert å være på båt!

Ta kontakt!

3. Hei!
    Jeg er nytt medlem i foreningen og har nettopp gått nybegynnerkurs i seiling. Vil gjerne være med ut i båt og lære og øve på seiling. Lærevillig 🙂

Håper å høre fra noen trivelige trygge seilere!

4. Hei, jeg er på utkikk etter en båt som trenger ekstra mannskap utover høsten (og kanskje lengere).

Jeg har seilt mye på X-332 (fordekk), og seiler endel med min egen båt (Dehler 29).

Mvh Svein M. Hellesø

• Tenker i første omgang på å være mannskap på onsdagsregatter, men distanseseilaser kan også være aktuelt etter hvert.

5. Hei,

Jeg har kjøpt ny båt (Beneteau First 31.7) som skal hentes i Bodø på fredag 25/8 hvis været holder seg pent. Jeg er i behov av mannskap så bare ta kontakt hvis du er interessert i å bli med. Det er mulig å bli med på hele, eller deler av strekningen, regner med hele turen vil ta ca 4 dager så dette blir en ren transportetappe med seiling/motorkjøring 12-14 tim/dag

– – – – – – – –

I’ve just bought a new boat (Beneteau First 31.7) that I’m picking up in Bodø on Friday 25/8 if the weather holds. I need crew for the trip so send me a message if you’re interested in joining. It is possible to join the whole trip, or parts only. The whole trip will take ~4 days so this will be a pure transport trip with 12-14 hours sailing/motoring per day

Mvh,
    Niclas Fredman

niclas.fredman@gmail.com

6. Hei,
    har en sønn som blir 20, han drømmer å prøve seg på seiling. Han er helt uerfaren, men lærevillig. Dagstur på fjorden ei helg, (som matros) hadde vært veldig artig dersom noen har mulighet. Vi betaler selvsagt evnt utgifter.

7. Heisann,

Ønsker kontakt med seile-interesserte personer som kan ønske å bli med på Team Rabbagast.

Har ambisjoner om å være med på Panthenius Shetland Race 2017, (20-26 juni), og interesserte bør være komfortable med, og ha lyst til, dette.

Kontakt meg på: phoeiskar@yahoo.no hvis du synes dette kan høres morro ut.

Paul Høiskar
    “Rabbagast”, First 34.7

8. Jeg søker etter mannskap med litt erfaring til Høststormen 2016.
    Båt: Hero 111 (36 fot) trygg og stødig havseiler, LYSTALL 0,848.

Ta kontakt på

e-post: k.rangoy@online.no

eller mobil: 99403470

9. Gira på å være med på alt av seiling! Regatta, hente båter eller bare en kjekk tur.
    Jobber offshore og kan dermed være med når som helst, eller ikke i det hele tatt (når jeg jobber).
    25 år og stiller opp i allslags vær.

Jeg har erfaring fra “kosetur” i Hellas og min fars 44fots bavaria.
    Altså ikke mye kompetanse, men for å veie opp for det jobber jeg hardt, er lærevillig og uhyre positiv!
    Ta kontakt da vel!

Sarahfjac@gmail.com

• Hei Sarah!
      Lyst til å seile over Stillehavet? Vi er et par på en 34-foter som setter Seil fra Panama City om en ukes tid.
      Hvis det er av Interesse sender vi gjerne mer info.

Linn C. & Paul

Legg inn innlegg