Tur & Hav komité

TSF Tur & Hav komité er i ferd med å re-konstituere seg igjen og avholdt onsdag 22.april 2015 et medlemsmøte hvor omlag 20 turseilere møtte opp! Målsettingen for møtet var å bli kjent med hverandre, diskutere hvordan turseiling i foreningsregi kan gjennomføres, samt etablere en turkalender.

Målsettingen for 2015 er å få etablert en fast turkomité, samt gjennomføre noen turer som kan øke kontaktflaten innad i foreningen.

Terskelen for å arrangere en tur skal være lav. Den som planlegger en tur utroper seg selv som tur-kaptein og sender så en invitasjon og turbeskrivelse på e-posten tur@trondhjems-seilforening.no I invitasjonen beskrives det hva slags kategori tur det er snakk om (eks. familie-tur, pensjonist-tur, par-tur, lang-tur eller tur for alle), hvor og når en møtes og på hvilken VHF kanal (L1, L2 eller L3) en kan kommunisere på under turen. Tur & Hav komitéen vil formidle turen gjennom disse nettsidene og på facebook siden til TSF.

For å få etablert et godt turmiljø trenger vi hjelp av ildsjeler, eller de som har lyst til å bli en ildsjel. Føler du at du har litt tid til overs og har lyst til å utvide din bekjentskapskrets tar du kontakt på e-post.

Glohaneregattaen 26. august 2017

Seilingsbestemmelser og seilløpet.

Velkommen til den 109.ende Glohaneseilasen.
Påmelding ifb med Glohanetingen eller til johan@brobakke.no
· Starten går kl 11 GPS tid for alle klasser lørdag 26 august.

Les Mer

Invitasjon til Glohanetinget 26 august

Invitasjon til Glohanetinget 26 august

Høstfest på Cuba – Den Røde Hane vil gale for 109.ende gang.
Alle seilere; fjordcruisere, kyst seilere, regattaseilere og uteseilere, mannskaper og venner inviteres til tradisjonsrik festaften.
Påmeldingen er åpnet, kontakt Paal eller Arve, se fullstendig invitasjon lenger ned i denne saken.

Johan B
Ordenskansler
DVR

Les Mer

Glohanen 2017

Glohanen 2017

Regattaen om «Keiserens Guldhorn» går av stabelen for 109.ende gang lørdag 26 august med start på Byfjorden kl 11.
Glohanefest og premieutdeling på klubbhuset på Cuba kl 18.
Sett av datoen 26 august. Invitasjon legges ut på web og FB.
Johan B
Ordenskansler
DVR
Les Mer

Glohanen 2016

Glohanen 2016

Det ryktes at Det Keiserlige Filmselskap, Haraldus/Goldwin/Meyer, har under innspilling sin største satsing noen gang «Confimationen af Proclamasionen» om de dramatiske begivenheter på Øksningen i 1898.
Den spennende storfilmen forventes å ha premiere på Det 108.ende Glohaneting, lørdag 27 august hvor det blir seilerfest med tradisjonsmat og munter underholdning. Sett av helga og delta i Glohaneseilasen og moroa på Cuba.
Les Mer

Glohanefesten

Det ryktes at det er uroligheter i Keiser Riget og at det 107.ende Overordentlige Glohaneting kan bli rystet.

Enn så lenge går forberedelsens som vanlig; Kronregaliene pusses, Det Vise Raad øver på sine opptredener og kjøtt & flesk ar lagt i sine saltstamper.

Vær velkommen til Glohane seilas og seilerfest på Cuba lørdag 29.nde august.

Les Mer