Tur & Hav komité

TSF Tur & Hav komité er i ferd med å re-konstituere seg igjen og avholdt onsdag 22.april 2015 et medlemsmøte hvor omlag 20 turseilere møtte opp! Målsettingen for møtet var å bli kjent med hverandre, diskutere hvordan turseiling i foreningsregi kan gjennomføres, samt etablere en turkalender.

Målsettingen for 2015 er å få etablert en fast turkomité, samt gjennomføre noen turer som kan øke kontaktflaten innad i foreningen.

Terskelen for å arrangere en tur skal være lav. Den som planlegger en tur utroper seg selv som tur-kaptein og sender så en invitasjon og turbeskrivelse på e-posten tur@trondhjems-seilforening.no I invitasjonen beskrives det hva slags kategori tur det er snakk om (eks. familie-tur, pensjonist-tur, par-tur, lang-tur eller tur for alle), hvor og når en møtes og på hvilken VHF kanal (L1, L2 eller L3) en kan kommunisere på under turen. Tur & Hav komitéen vil formidle turen gjennom disse nettsidene og på facebook siden til TSF.

For å få etablert et godt turmiljø trenger vi hjelp av ildsjeler, eller de som har lyst til å bli en ildsjel. Føler du at du har litt tid til overs og har lyst til å utvide din bekjentskapskrets tar du kontakt på e-post.

Glohanen 2016

Glohanen 2016

Det ryktes at Det Keiserlige Filmselskap, Haraldus/Goldwin/Meyer, har under innspilling sin største satsing noen gang «Confimationen af Proclamasionen» om de dramatiske begivenheter på Øksningen i 1898.
Den spennende storfilmen forventes å ha premiere på Det 108.ende Glohaneting, lørdag 27 august hvor det blir seilerfest med tradisjonsmat og munter underholdning. Sett av helga og delta i Glohaneseilasen og moroa på Cuba.
Les Mer

Glohanefesten

Det ryktes at det er uroligheter i Keiser Riget og at det 107.ende Overordentlige Glohaneting kan bli rystet.

Enn så lenge går forberedelsens som vanlig; Kronregaliene pusses, Det Vise Raad øver på sine opptredener og kjøtt & flesk ar lagt i sine saltstamper.

Vær velkommen til Glohane seilas og seilerfest på Cuba lørdag 29.nde august.

Les Mer