Meld deg på nybegynnerkurs i seiling for ungdom – kun fire ledige plasser

Lyst til å lære å seile? Nå har du sjansen. Første helga etter skolestart arrangerer Jollegruppa nybegynnerkurs i seiling for ungdom i alderen 12-18 år. Kurset går over tre dager i en helg, og gir grunnleggende innføring i seilingens edle kunst. Vi bruker to-mannsjollen RS Feva, og det blir totalt fem båter som skal brukes under kurset. Trening på kullseiling og andre sikkerhetsaspekter gjør vi i varmt vann i Pirbadet. Da tar vi med oss en Feva inn i bassenget. Når vi skal seile på fjorden følger trenerne deltagerne tett med to følgebåter og sikrer at alle har det gøy og trygt. Kursavgift inkluderer lån av båt, redningsvest, varm lunsj lørdag og søndag, trenere og følgebåter. Etter nybegynnerkurset kan man fortsette å seile på ukentlig basis. Kurset har totalt ti plasser.

Oppmøte fredag: 17.00-20.00, Skansen, Klubbhuset

Oppmøte lørdag: 08.00 i Pirbadet. Vi er to timer i Pirbadet hvor vi gjennomfører sikkerhetsdelen av kurset. Etter Pribadet må deltagerne komme seg selv til Skansen hvor vi er til kl. 15.00

Oppmøte søndag: kl. 10.00-15.00, Skansen Klubbhuset

Påmelding gjør du her.

Følg gjerne Jollegruppa i Trondhjems seilforening på Facebook for å få store og små nyheter om aktiviteter for barn og ungdommer.