Nybegynnerkurs 2019 for ekte optimister

Vårens eneste nybegynnerkurs for barn!

I løpet av en helg lærer barnet grunnleggende ferdigheter innen seiling. Avgiften inkluderer lunsj, jolle, trenere og lån av redningsvest. I utgangspunktet bør barna være ni år for å delta, eller fylle ni år i 2019. Trenerne har solid erfaring og trenerkurs fra Norges Seilforbund.

Etter deltagelse på nybegynnerkurs kan man delta på ukentlige treninger i klubben. Dette foregår på tirsdager eller torsdager. Vi legger vekt på at barna skal få en trygg opplevelse av å seile.

Trening med kullseiling foregår i trygge omgivelser i Pirbadet på lørdag kl. 08:00 – 10:00. Resten av kurset foregår på Skansen. Etter påmelding får man et informasjonsskriv om anbefalt påkledning.

Tidspunkter:

• Fredag 26.04 kl. 17:00 – 20:00
  • Lørdag 27.04 kl. 08:00 – 15:00 ( 08:00 – 10:00 i Pirbadet).
  • Søndag 28.04 kl. 10:00 – 15:00.
Registrere deg via deltager.no

Bli med! Seiling er gøy!

VIKTIG MELDING TIL BÅTEIERE I TSF

Kraning av båter fra vinteropplag i Orkanger er fastsatt til: Lørdag 27. April kl. 0900.

Av Arve Flatås
  • Alt av krybbemateriell stativer og presenning må være fjernet fra området innen 1. mai.
  • Sommerlagring av krybber kan avtales med havneansvarlig i Båtklubben Terna mot avgift. Krybbene må merkes med navn og telefonnummer.
  • Det er påbudt med hjelm innenfor kranens arbeidsområde.

Serviceområdet på Skansen

Flere båteiere har søkt om å benytte serviceområdet før påske, og vil oppfordre til at flere melder seg på. Det er inntil videre satt av følgende datoer for kraning til og fra serviceområdet: Mandag 08.04, mandag 15.04, og torsdag 25.04. Alle dager fra kl. 1700.

• Merk at det kun benyttes sertifiserte krybber og støttebukker som utleies av TSF.
  • Båter som står i vinteropplag på serviceområdet må fjernes innen 08.04. Båter som er klare kan sjøsettes samme dag.
  • Det er påbudt med hjelm innenfor kranens arbeidsområde.

Les også info på TSF hjemmeside under: HAVN – Serviceområdet på Skansen