8. mai – vinden snur…

Yr melder stabilt vind, Portwind.no sier at vinden har vært stabilt, bølgene stemmer overens med vindretningen som tyder på stabil vind og vi legger banen. Straks vi er ferdige, er det klokken 6 og startprosedyren begynner. Og vi ser fargerike seil med en gang. Folk tar opp genakker og spinakker. Sånt skal egentlig ikke skjer, men vinden hadde snudd med nesten 100 grader. Og det ble flere grader til. Startlinjen var utsatt for nesten 2 knop strøm og det gjorde starten og banen helt uvant. Det ble gjennomført en seilas, den andre hadde vi allerede avlyst da en målbøye tok av garde med retning midfjordsstaken. Men resultater har vi også denne gang.

TSF inviterer til 17. mai

TSF inviterer som vanlig til 17. mai feiring på klubbhuset.

Fra kl 11 serverer vi kaffe og kaker for en symbolsk sum, og litt før kl 13 går vi til Kongsgårdsgata for å gå i Borgertoget.

kl 13 går vi til Kongsgårdsgata for å gå i Borgertoget

Alle er velkommen, både på Klubbhuset og til å bli med i toget!

Mvh Styret!