Dag: 6. september 2022

Høstpokal med after-sail

Påmelding til årets siste regatta, Høstpokal / Oktoberfest / Skinkeseilas, er nå åpnet! Dette blir en festlig og spennende dag på fjorden hvor det seiles distanseseilas på faste og utlagte merker på fjorden. Det legges opp til at båtene skal møte hverandre underveis i løpet, uavhengig av klasse. Maksimaltid blir kl. 17.00.

VINTEROPPLAG 2022:

Årets oppsett på Båtklubben Terna sitt område i Orkanger er satt til lørdag 15. oktober fra kl. 0900. Påmelding skjer ved å fylle ut Søknadsskjema for vinterlagring på Orkanger. Søknadsskjema på TSF hjemmeside HAVN – Vinteropplag på land.

KLUBBMESTERSKAP 2022

Klubbmesterskap 2022 arrangeres søndag 18.september.

Doublehanded Høst, 3. september 2022

Lørdag 3. september arrangerer Trondhjems seilforening Doublehanded seilas for båter med NorRating målebrev.

Regattainfo – OBS med endring av terminlisten

Onsdagsseilasene er i gang igjen og fortsetter alle onsdager ut september.

Onsdagsregatta

Onsdagsserien for høsten 2022 starter 17. august og fortsetter alle onsdager ut september. Påmelding på Deltager. Velkommen!

Glohaneting 2022

Innkallingen til vårt rikes allerhøieste Glohaneting den 27.august går nå ut til alle frie seilere!

SommerXpressen 2022

SommerXpressen 2022 startet i vindstille ved Munkholmen fredag 17. juni kl 18. Miles Ahead vant starten og gled elegant av gårde, mens resten av flåten drev intens jakt etter vind. Siste båt krysset startlinjen over en halvtime etter start.

Det blir SommerXpress!

Regattakomiteen har gleden av å invitere til vårens første og eneste distanseseilas.  Start blir i Trondheim, og planlagt mål er også Trondheim. Hvis det blir tilstrekkelig vind blir løpet runding Flesa (tilsvarende Høststormen). Eventuelt alternativt løp vil bli kunngjort på skippermøtet.

Halten avlyst! – mulig KystXpress?

Dessverre ble det bare påmeldt tre båter i alt, så vi har idag besluttet å avlyse Halten Ocean Race. Er det interesse for en alternativ nattregatta med start og mål på Skansen i stedet, a la Kystekspressen?