Yngling

Vil du bli en bedre regattaseiler, eller bare lære å seile?

(English see below)

Om du vil bli en bedre regatta seiler eller er nybegynner, Yngling den perfekte båten for deg. Ynglingen er en kjølbåt for tre personer med usedvanlig gode seilegenskaper. Den er trygg og enkel å håndere for de som har lyst til å lære å seile, samtidig er alle Ynglinger helt like som gir en utfordring for de som ønsker å konkurrere.

Ynglinger ‘parkert’ i Skansen Marina

Ynglingens potensiale som en konkurransebåt illustreres ved at den er brukt i to OL (Sidney og Athen) var OL-klasse for damer. Ynglingen er derfor den perfekte båten både for deg som vil lære deg å seile og for deg som ønsker å bli en god regattaseiler. TSF har et aktivt Ynglingmiljø i vekst, med en erfaren trener.Ynglinggruppa har et ungt miljø som ønsker flere seilere i alle aldere og på alle nivåer.

Vårt mål er at det skal være enkelt og gøy å begynne med Yngling, det er mange båter på treningene og alltid plass til et par ekstra (vi gjør plass for de som møter). NTNUI-seiling har også fire Ynglinger som deltar på treningene, ta kontakt med NTNUI om du ønsker å være med en av disse.

Mandagstreninger

Ynglinggruppa har treninger på mandager fra klokka 1730. Sesongen er fra april (etter påske) til slutten av juni, og fra midten av august til slutten av september. Ta gjerne kontakt med klassekapteinen for Ynglinggruppa hvis du lurer på noe. Har du lyst til å være med? Bli medlem i vår Facebook-gruppe.

Hvordan skaffe seg båt?

Har du ikke båt selv, så er det mulig å leie en av TSF sine to Ynglinger for en halv sesong (eller en hel) av gangen. Det finnes også brukte Ynglinger i Trondheim, de rimeligste selges for mindre enn kr 15 000. Båter til salgs finner du på finn.no.


Do you want to learn how to sail or become better at regatta sailing?

Don’t look further, we are your go to group, with mixed students and working people, that are passionate about sailing. Want to get an impression? Have a look at our dedicated website : ynglingtrondheim.no

On the Yngling website you can find: