Klubbmesterskap for jolleseilere – premie til absolutt alle

Vi runder av årets sesong med Klubbmesterskap! Bli med på et artig og profesjonelt arrangement for å lære litt mer om kappseiling. Startavgiften på en hundrelapp inkluderer tre timer med regattatrening dagen før selve mesterskapet hvor vi går gjennom regler for kappseiling, og øver på det. Dette foregår fredag 28. september kl. 17.00 – 20.00. Lørdag 29. september foregår selve Klubbmesterskapet i tidsrommet 12.00-17.00. Det vil være en trener på vannet som følger de som skal seile Yngling, en trener som følger de som seiler Feva og en trener som følger de som seiler Optimist. Det blir to runder for hver gruppe. Etter mesterskapet blir det felles grilling utenfor Klubbhuset på Skansen med premieutdeling. Det blir premie til absolutt alle, og ekstra premie til eldste og yngste deltager.

Påmelding gjør du her.