Regatta Tordenskjold 17.6.2023

Lørdag 17. juni 2023 inviterer Trondhjems Seilforening til en morsom og spennende tuseilas der over 50 båter samles til start.

Regattaen er spesielt tilrettelagt for nybegynnere og turseilere, men også erfarne regattaseilere er velkomne. For å gjøre det enkelt for deg som er nybegynner eller har lite erfaring med regattaseiling tilbyr vi god hjelp for å få trygghet til å delta – kanskje for aller første gang.

Regattaen blir en distanseseilas der båtene skal seile en bane som blir bestemt på regattadagen basert på de gjeldende vindforholdene. Det blir start mellom Skansen og Munkholmen. Seilasen går langs land og kan sees fra hele Ladestien med runding utenfor moloen på Grilstad Marina.

Etter seilasen blir det stor seilerfest på Skansen med premieutdeling, god mat og drikke, musikk, visning fra seilasen på storskjerm. Festen er en del av opplevelsen

Regatta Tordenskjold Fest

Gå ikke glipp av seilerfesten lørdag etter regattaen. Her kan man treffe både gamle og nye venner, skryte over egne resultater eller bortforklare hvis det ikke har gått så bra.

Arrangementet har egen nettside– og facebookside

To regattabåter nær Munkholmen