Onsdagsregatta 2023

Kunngjøring

Endringer 15. august: Lagt inn datoer for høsten, lenke til Seilingsbestemmelser for høsten, og korrigert klassegrensen for Nor-rating.

Hei, alle erfarne og mindre erfarne seiler på Trondheimsfjorden! Onsdagsregattaene er en lav terskel regatta serie med seilaser hver onsdag. Først har vi, hvis vinden tillater, flere baneseilaser og etterpå servering og sosialt på klubbhuset. Onsdagene er en god mulighet for nye seilere å prøve seg med regatta seiling og en jevnlig trening til erfarne seiler for å forberede seg til de store kampene.

Arrangeringen av regattaen og det sosiale etterpå går på dugnad. Én eller to båter får ansvaret for én onsdag. Regatta-komiteen stiller med båt og skipper for for de som skal arrangere. Hvem som for ansvaret for hvilken onsdag blir kunngjort på denne siden før sesongen starter, så følg med. Her finner dere også lenker til informasjon som er nyttig i forbindelse med gjennomføringen. Vi tar også en gjennomgang av dette på infomøtet onsdag 12. april 2023.

Dato: 19.04.2023 – 14.06.2023 (8 onsdager)
16.08.2023 – 27.09.2023 (7 omsdager)

Sted: Trondhjemsfjorden utenfor Skansen

Adresse: Nedre Ila 10

Ansvarlig: Achim Gerstenberg, regatta@trondhjems-seilforening.no

Påmelding: deltager.no

Resultater: Onsdagserie 2023 Vår

Seilingsbestemmelser: LINK

båtklasser

D – NOR rating > 0,972
E – NOR rating ≤ 0,972
F – Melges 24
G – J80
H – Yngling

Det kreves minst 3 påmeldte kjølbåter i samme klassen. Dersom det er færre enn 3 båter per klasse vil klasser bli slått sammen. Hver deltagende båt skal være forsikret med gyldig ansvarsforsikring. Det kreves gyldig målebrev for deltagelse i rating klassene. En båt kan være med inntil to onsdager uten å ha betalt målebrev.

tidsskjema

Løpende registrering
Infomøte til alle skipper 12.04.2023
Første varselsignal kl. 18.00
Siste varselsignal kl. 20:30 (eller som mørketid tillater)
Sosialt oppmøte på klubbhuset etterpå

arrangørfordeling

Her kommer det en liste snart

tips for arrangering på vannet

LENKE

TIPS for sosialt arrangement på klubbhuset

LENKE