TSF og Trøndelag Seilkrets inviterer til «Kick off» for seilsesongen 2019.

Onsdag 3 april inviteres det til regattakveld på TSF klubbhus klokken 19:00 Tema er sommerens seilaser. Terminlister vil bli gjennomgått for kjølbåter og seilaser diskutert, med mulighet for å komme med innspill. Det vil bli invitert representanter fra alle seilforeninger i fjorden som kan si noe om seilaser der det er åpent  for påmelding på tvers av foreningene , for eksempel Saltøya Rundt og Ytterøya rundt.

Ålesund Seilforening står som arrangør av Nordenfjeldske seiler uke i år og stiller med en egen representant som vil informere om seiler uka, både rundt det sportslige, sosiale og komme med tips til det praktiske. Det vil bli enkel mat servering og salg av drikke.  Vel møtt til en trivelig kveld, alle er velkomne uansett Seilforening.