TSF trenger ny nettansvarlig!

TSF trenger ny nettansvarlig. Kanskje er du den perfekte personen til jobben?

Som nettansvarlig i TSF er du ansvarlig for nettsidene våre. Det vil si:

• hjelper du andre frivillige i TSF å legge ut info på nettsiden (ferdige saker)
  • følger du opp at hjemmesiden er oppdatert og feilfri
  • hjelper du oss gjerne å rydde opp litt i gamle saker

For å bli nettansvarlig i TSF kreves ikke all verdens av it-kunnskap, men litt kjennskap til wordpress er en fordel. Mye viktigere er et ønske om å sikre god informasjonsflyt til våre medlemmer. Stillingen som nettansvarlig er et frivillig verv og er ikke en veldig stor jobb (litt avhengig av hva man gjør det til). Det som derimot er viktig er at hjemmesiden oppdateres jevnlig og at saker kommer ut innen rimelig tid.

Dersom du er interessert sender du en mail til leder@trondhjems-seilforening.no med kopi til styret@trondhjems-seilforening.no. Da vi for tiden er uten nettansvarlig setter vi stor pris på hvis noen melder seg!