Vårturen 2018 – Onsdag 9. mai

Onsdag 9. mai starter seilforeningens tradisjonelle «Vårtur», – en sosial seilas sammen med medlemmer og bekjente!

Vi søker ut mot kysten for å kjenne på frisk sjøluft, og for å hilse våren velkommen.

Kursen settes for Sivertsvik ved Hysneset, hvor båtene samles onsdag kveld. Havna er trivelig og trygg med gjestebrygger, flotte sanitæranlegg og en utegrill med alle rettigheter.

Torsdag morgen kl. 1100 kalles til «skippermøte» om seilasen til neste havn . Det tas hensyn til værforhold, antall mannskap, antall båter og stedets havnefasiliteter. Det stilles tre krav: Trygg havn, grillplass og kveldsol!!

Kort om seilasen:

Vårturen blir til underveis. Det har ingen påmelding, den har ingen leder, bare legg til i Sivertsvik onsdag kveld og se hva som skjer.

Ta med kart over nære kystfarvann, varme klær, nok mat og drikke for noen dager på tur, og ditt bidrag med grillkull. Ta gjerne med jolle hvis ønskelig. «Ariel» tar med grillrist.

Vårturen er først og fremst en hyggelig, uformell og sosial seiltur, for både voksne og barn. Bli gjerne med for første gang, her kan dere bli kjent med nye venner i seilforeningen. Mange vil stille opp ved fortøyning under anløp og avgang.

Vi ønsker alle en hyggelig vårtur!

Helen og Arve ombord i «Ariel»