Viktig info om KM, Høstpokalen, Høststormen og premiefest!

Høstens siste arrangementer kommer på løpende bånd, trykk deg inn her for viktig info om dem!

Kretsmesterskap for NOR-Rating og entype nærmer seg fort! Dette er et arrangement for seilere i alle nivåer og vi håper å se mange nye og gamle på Grilstad 16.-17. september! På grunn av liten deltagelse på KM og Høstpokalen de siste årene har regattakomiteen valgt å avlyse Høstpokalen denne høsten i håp om at flere vil samle seg rundt kretsmesterskapet. 

Det planlegges sosialt opplegg på Land og Strand på Grilstad etter seiling på lørdag og dette sammen med seiling på en arena som for mange er mindre kjent enn området rundt Munkholmen bør gjøre dette til et morsomt arrangement! Meld dere på i dag! Husk at tidlig påmelding og en lengre deltagerliste bidrar til at enda fler vil melde seg på!!!

https://www.deltager.no/kretsmesterskap_2017_16092017

Høststormen gjennomføres som alltid, men i år med noen mulige endringer! Påmeldingen er allerede åpen og koster nå 300kr, men påmeldingsavgiften øker med 200kr hver søndag fram til påmeldingsfristen, med andre ord ingen grunn til å vente! Dersom værmeldingen varsler mer enn 20-25 knops vind vil det legges et alternativt løp og det vil ikke seiles utenfor Agdenes! 

https://www.deltager.no/hoststormen_2017_06102017

Premiefesten er i år lagt til 11. november, sett av datoen! Festen blir på klubbhuset og det vil deles ut premier, middag og mer eller mindre sanne historier! Mer informasjon og påmelding kommer på nettsiden og FB