Velkommen til Jollegruppa!

Å være kaptein i eget liv er viktig, og kan trenes gjennom å være kaptein i egen båt.

Seiling er en super aktivitet for barn og unge!

Jollegruppa har et bredt kurs – og treningstilbud i 2018 med bruk av optimistjoller, RS Feva og Yngling. Treningene ledes av ansatte trenere med lang seilererfaring på nasjonalt og internasjonalt nivå, og de aller fleste har trenerkurs gjennom Norges Seilforbund. Vi legger stor vekt på trygghet, vennskap og mestring. Kursavgiften inkluderer bruk av jolle, redningsvest, trener og følgebåt.

Meld deg på nybegynnerkurs for ungdom

Meld deg på torsdagstrening

Meld deg på kurs i brettseiling – for ungdommer og voksne

Meld deg på årets Klubbmesterskap

I august arrangerer vi seilcamp på Tautra fra 12. – 15. august. Påmelding til seilcamp gjør du her

Første tirsdagstrening til høsten er 21. august kl. 17.30. Første torsdagstrening er 23. august. Det kan seiles med RS Feva ( alder 12-18 år) og Optimist (alder 9 – 14 år) begge dagene. Tirsdagsgruppa er foreløpig full, men det kan bli ledige plasser. Ta kontakt med Jollesjefen hvis du ønsker å stå på venteliste.

Vi runder av årets sesong med et Klubbmesterskap for Optimist, Feva, Laser og Yngling.

Det er også mulig å leie trener til privattimer.

PS! For å delta på trening på tirsdager og torsdager må deltakeren ha grunnleggende kunnskap om styring av båten, og ha trent på kullseiling.

Håper vi ses, og følg oss gjerne på vår Facebook-side!

Vil du vite mer? Ta kontakt med Jollesjefen.