Cuba

Cuba hytte sett fra fjorden

En fin ferie på Tautra!

Tautra er kjent som Trondheimsfjordens perle, — en frodig og vakker øy med et sjeldent rikt plante- og fugleliv. På grunn av øyens spesielle natur og fugleliv, er deler av Tautras friareal utlagt som naturreservat og fredet område. Tautra er ellers kjent for sine kirkeruiner etter et Cistersienser-kloster som ble anlagt på øyen i 1207.

For mer informasjon, ta kontakt med Hyttesjefen på e-post
eller telefon: 40 28 35 20.

Hytta er betjent med hyttevakt alle helger, fra dugnadshelga til og med 31. august, med unntak av fellesferien. På Cuba grilles det hver lørdag uansett vær! Hyttevakta tenner grillen mellom Kl. 18.00 og 18.30. Dersom det regner spises det inne, men ellers er det terrassen som er samlingspunktet. Gjester som ønsker å overnatte på hytta, må ta med lakenpose, sengetrekk eller sovepose.

Alle må rydde og vaske etter seg på rommene. Fellesrom og utearealer ryddes og rengjøres i fellesskap, på søndags formiddag. Også de som overnatter i båt, oppfordres til å delta i fellesryddingen. Dess flere det er, dess mindre blir det på hver. Betaling av drikkevarer og annet, skjer på søndager mellom kl. 12.00 og 13.00 til hyttevakten.

Vi oppfordrer alle som besøker Cuba om å ta hensyn til både naboer og naturen, så alle kan nyte freden på Tautra. Mange regler å forholde seg til? I praksis fungerer alt veldig bra, og vi tror at alle som besøker Cuba synes det er fritt og avstressende å være der.

Hyttestyret ønsker stor oppslutning i helgene til felles hygge. Uansett måte man kommer til Cuba på, er alle like velkommen!