Dag: 24. november 2022

Innkalling til Årsmøte 2023

Det innkalles herved til årsmøte i Trondhjems Seilforening onsdag 01.03 kl 18:00 i Skansen Klubbhus. Vi oppfordrer om å møte i god tid, da møtet settes klokken 18:00.

Terminliste 2023

Regattakomiteen håper at alle har hatt en riktig hyggelig jul og ønsker alle alt godt i 2023! Nå blir dagene sakte lengre og det er bare noen få vintermåneder til før vi og båtene skal seile igjen! Terminlisten under er satt opp etter eksterne og interne diskusjoner og vi håper at alle finner noe som frister.

Doublehanded Høst, 3. september 2022

Lørdag 3. september arrangerer Trondhjems seilforening Doublehanded seilas for båter med NorRating målebrev.

Regattainfo – OBS med endring av terminlisten

Onsdagsseilasene er i gang igjen og fortsetter alle onsdager ut september.

Onsdagsregatta

Onsdagsserien for høsten 2022 starter 17. august og fortsetter alle onsdager ut september. Påmelding på Deltager. Velkommen!

Glohaneting 2022

Innkallingen til vårt rikes allerhøieste Glohaneting den 27.august går nå ut til alle frie seilere!

SommerXpressen 2022

SommerXpressen 2022 startet i vindstille ved Munkholmen fredag 17. juni kl 18. Miles Ahead vant starten og gled elegant av gårde, mens resten av flåten drev intens jakt etter vind. Siste båt krysset startlinjen over en halvtime etter start.

Det blir SommerXpress!

Regattakomiteen har gleden av å invitere til vårens første og eneste distanseseilas.  Start blir i Trondheim, og planlagt mål er også Trondheim. Hvis det blir tilstrekkelig vind blir løpet runding Flesa (tilsvarende Høststormen). Eventuelt alternativt løp vil bli kunngjort på skippermøtet.

Halten avlyst! – mulig KystXpress?

Dessverre ble det bare påmeldt tre båter i alt, så vi har idag besluttet å avlyse Halten Ocean Race. Er det interesse for en alternativ nattregatta med start og mål på Skansen i stedet, a la Kystekspressen?

Skansen bru åpnes!

Skansen bru åpnes daglig fra og med 08.06.2022 for båttrafikk på følgende tidspunkt: kl. 06:40-07:00, kl. 11:20-11:40, kl. 17:20-17:40, kl. 21:20-21:40

Grautskjeia

Den tradisjonsrike Grautskjeiaseilasen til seilerhytta Cuba på Tautra holdes nå lørdag 4. juni.

Aksjonær i TSF Havn AS

Styret kaller med dette inn til generalforsamling i Trondhjems Seilforening Havn AS i TSF klubbhus torsdag 09. juni 2022 klokken 18.00.