Dag: 12. juni 2022

SommerXpressen 2022

SommerXpressen 2022 startet i vindstille ved Munkholmen fredag 17. juni kl 18. Miles Ahead vant starten og gled elegant av gårde, mens resten av flåten drev intens jakt etter vind. Siste båt krysset startlinjen over en halvtime etter start.

Det blir SommerXpress!

Regattakomiteen har gleden av å invitere til vårens første og eneste distanseseilas.  Start blir i Trondheim, og planlagt mål er også Trondheim. Hvis det blir tilstrekkelig vind blir løpet runding Flesa (tilsvarende Høststormen). Eventuelt alternativt løp vil bli kunngjort på skippermøtet.

Halten avlyst! – mulig KystXpress?

Dessverre ble det bare påmeldt tre båter i alt, så vi har idag besluttet å avlyse Halten Ocean Race. Er det interesse for en alternativ nattregatta med start og mål på Skansen i stedet, a la Kystekspressen?

Skansen bru åpnes!

Skansen bru åpnes daglig fra og med 08.06.2022 for båttrafikk på følgende tidspunkt: kl. 06:40-07:00, kl. 11:20-11:40, kl. 17:20-17:40, kl. 21:20-21:40

Grautskjeia

Den tradisjonsrike Grautskjeiaseilasen til seilerhytta Cuba på Tautra holdes nå lørdag 4. juni.

Aksjonær i TSF Havn AS

Styret kaller med dette inn til generalforsamling i Trondhjems Seilforening Havn AS i TSF klubbhus torsdag 09. juni 2022 klokken 18.00.

Vårturen 2022

Onsdag 25. mai starter årets tradisjonelle «Vårtur», – en trygg seilas med familie og venner!

Treningssamling Trondheim

Trondhjems Seilforening ønsker alle regattainteresserte seilere i Trondheimsfjorden velkommen til treningssamling i Trondheim 30. april til 1. mai.

RS Feva og Optimist Trening

Bli med på en morsom treningsdag i uka!

Nordenfjeldske Seileruke

Det er med glede vi kan melde at Nordenfjeldske seileruke vil bli arrangert av TSF i Trondheim fra 10-13. august 2022 (10. august er ankomstdag, 11.-13. august er regattadager). Vi har nå 19 båter påmeldt, og det betyr at det er nok interesse til at vi vil gjennomføre.